Värdelösa jävla skidåkning

Precis så känner jag ikväll!

Vi är i Branäs och jag såg så mycket fram emot att åka lite längdskidor! Jag kan ju dock inte något om vallning så jag lämnade in dem här i byn för att få dem fixade. De sa att de bara tejpar men tejp har jag ju kört med förut och det har funkat bra.

Sen kom jag ut i spåret och det var inget fäste över huvud taget. Tog mig runt 1,5km elljusspåret och gick sen in i uthyrningen på toppen och frågade om råd. Fick då förklarat att tejp inte funkar när det är så varmt (var ca -4°) och att jag borde åka tillbaka till byn och få hjälp att få rengjort och få pengarna tillbaka. De vallar nämligen inte med annat än tejp men han på toppen tyckte att de borde sagt att tejpen inte kommer funka idag.

Så jag åkte tillbaka ner till byn och förklarade läget. Kände tårarna trycka, jag är ju så bölig och var hungrig och trött och besviken. De erbjöd sig att ta bort tejpen gratis men ville inte ge tillbaka några pengar. Men killen förstod min uppgivenhet och erbjöd mig att visa hur man vallar imorgon. Så vi får väl se vad som händer. Jag tycker ju att det är kul att åka längd men har inte riktigt känt mig peppad att lära mig valla när jag åker ett par gånger om året. Men nu verkar det som att vi får investera i en hög grejer och ta tag i skiten imorgon. Läser på om vallning hos Helena ikväll och hoppas få någon ordning imorgon!

(Visited 15 times)

Lämna en kommentar