Föreläsning med löpcoach Ulf Friberg

När jag sprang senast? Ja, det var på seedingloppet.. Inom två veckor dundrade jag på med både rejält distanspersonbästa och överlägset personbästa på milen… Sen blev det liksom vår och cykeladrenalinet pumpade och cykelendorfinerna sprutade och plötsligt är det över en månad sen jag sprang senast!

Men idag blev det löpning, om än inte för benen så för huvudet då vi i vår Göteborgsvarvssatsning på jobbet bjudit in självaste Ulf Friberg för en föreläsning! Och för er som inte vet så är han (bland en massa annat givetvis) Mustafa ‘Musse’ Mohammeds coach!

Det pratades intervaller, distans, soffpotatisar, kenyaner, löparknä, höghöjdsträning, värmeböljor, maraton, göteborgsvarv och en massa annat spännande! Och det var verkligen inspirerande på många vis! Och det var väl på tiden med lite inspiration för nu är det hög tid att komma igång med löpträningen igen inför varvet!

(Visited 8 times)

2 tankar på “Föreläsning med löpcoach Ulf Friberg

  1. Nice! Men jag bara måste promota tävlingen i Vårgårda 17 maj, banan är superkul och det kommer bli en folkfest! Vill du provköra den innan kan jag visa runt:) Annars har du valt riktigt roliga tävlingar 😉

    • Åh ja jag ville kört Vårgårda också men min systerson ska döpas dn dagen så det krockar. Blev lite besviken över det, men jag kommer nästa år i stället, har hört himla mycket bra om er tävling!

Lämna en kommentar