Backintervallöpning under klar stjärnhimmel

Det händer lite grejer med designen. Ha tålamod, jag hoppas få ordning på den snabbt!

Efter årsskiftet bestämde jag och min ena svägerska oss för att springa ihop på måndagar. Allt blir ju så mycket enklare om man är flera, för att inte tala om lättare att både ta sig ut och ta ut sig!

Några gånger har det blivit redan men bara i promenadfart på grund av lurande förkyldningar mm. Men idag var vi redo. Dock blev det lite senare än vanligt så trots att det är ljust längre och längre på kvällarna så hann det bli mörkt innan vi kom ut. Så vi valde att hålla oss på de upplysta spåren och vad passar då bättre än backintervaller i 800m backen runt knuten?

Arkivbild från i höstas

Det var ett tag sen jag sprang och den där backen är ganska grym faktiskt! (Jag blev för övrigt grymt imponerad av Jonas när han cyklade upp för hela backen med Alva i vagnen bakom i lördags!) Idag hade vi Alva i vagnen framför istället vilket är tungt det också i uppförsbacke!

När vi vände i botten av backen inför andra intervallen vände vi blickarna mot himlen och begrundade stjärnhimlen en stund. Alldeles klart var det och månen sken superstarkt! En fantastisk kväll för intervaller! Om man kan kalla det backintervaller när det är en så lång backe?

Tre gånger tog vi oss upp, sen var vi båda helt slut och Alva vaknade strax innan vi var klara med sista.

(Visited 13 times)

Lämna en kommentar