Två månader kvar

Två, TVÅ!!

Nu blev jag faktiskt stressad på riktigt… Hur ska jag hinna bli tillräckligt snabb för vätternrundan på två månader? Jag MÅSTE få till minst ett pass på ca 25mil… När det ska hinnas med har jag inte den blekaste aning om. Ett så långt pass vill jag helst köra som en transport, alltså från en punkt till en annan och inte som en runda. Det blir lättare att övertala sig själv att inte korta ner rundan då! Dessutom behöver jag komma igång med de där tempopassen och de där backpassen och den där styrketräningen.

Ja, okej, jag har ändå tränat ganska bra hittills, men vi ska trots allt snitta 34km/h… Det är typ vrålsnabbt! I 30mil…

Men jag vet att jag kan. Jag vet att jag kommer klara det, det finns liksom inget alternativ i mitt huvud. Jag ska runt vättern tillsammans med min klunga och när jag kommer i mål så kan jag vila i en månad om jag så vill!

Är inte kroppen med så får pannbenet slita!

Vatternrundan-Logo_640

Känslan hann under skrivande stund gå från stressad till irriterad till beslutsam. Viljan är det då inte fel på hos den här tjejen i alla fall!

(Visited 7 times)

2 tankar på “Två månader kvar

    • Tack! Ja, jag kommer foksera mer på fler kortare pass, men klungan har ett krav att alla ska ha kört ett pass på minst 22km innan… Så det där långa passet måste jag liksom få till… Men jag försöker vara positiv! 🙂

Lämna en kommentar