Mina känslor inför klassikern

2015 närmar sig och känslorna är många. Att skriva ner dem tycker jag brukar gör dem lite tydligare och ge ett bättre perspektiv.

Vasaloppet

Jag är rädd att 9 mil är för långt för mig. Att jag inte ska orka och att jag ska tvingas ge upp klassikern redan i starten.

Jag är också rädd att jag har för höga förväntningar. Jag räknar med att kunna köra på 10h, är det ens möjligt? Är det över huvud taget rimligt att jag klarar det?

Jag är nervös för att jag när jag ställer mig på skidorna för första gången den här vintern ska inse att det går mycket långsammare än jag räknat med och förväntat mig. Jag är rädd att misslyckas.

Men samtidigt så finns det en gnutta jädraranamma som desperat försöker hålla sig vid liv och peppar mig att kämpa för att göra mitt mål möjligt. För om jag ger upp redan nu så kommer jag definitivt inte klara det. 4 månader kvar nu.

 

Vätternrundan

Jag är nervös inför de höga hastigheterna och att köra i klunga men samtidigt känner jag mig trygg i vetskapen att jag har mycket träning framför mig i vår och är ganska säker på att jag kommer utvecklas med stormsteg!

Så mest känner jag mig peppad och förväntansfull!

 

Vansbrosimningen

Jag ser bara fram emot simningen. Det ska bli riktigt roligt och jag hoppas bara att jag kan övertala mig själv att träna inför så jag kan göra ännu bättre ifrån mig!

Lite orolig dock att jag hade guldläge på Tjejsimmet i somras och att det kommer bli mycket trängre än jag föreställer mig.

 

Lidingöloppet

Löpningen känns så långt bort just nu men jag känner mig ändå redan lite orolig för om jag kommer komma igång tillräckligt inför. Jag är också lite rädd att jag ska dra på mig någon skada om jag går ut för hårt men det motiverar mig samtidigt till att börja vänja kroppen redan nu! Löpningen är det jag är mest nervös för sträckan på men samtidigt det som jag känner mig mest säker på att kunna ta mig över mållinjen på ett eller annat sätt!

Men startar jag redan nu så tror jag att det ska kunna gå bra ändå!

(Visited 15 times)

Lämna en kommentar