Way outside comfortzone!

Senior-landsvägsträningen med klubben började idag och de skulle ha lite intro. Jag bestämde mig för att våga åka dit!

Var sjukt nervös hela dagen, de är ju så ruskigt snabba de där grabbarna som brukar cykla på landsvägspassen. Och jag kände först inte någon så blev lite lättad när Daniel som jag ska hjälpa med småtjejerna på MTB anmälde sig för honom har jag ju åtminstone träffat några gånger!

IMG_7783.JPG

Som tur var hade jag plockat fram det mesta för jag irrade mest runt hemma och hittade ingenting! Satte mig till slut på cykeln och kände hur jag skakade lätt. Så nervös var jag! Men det släppte lite när jag fick trampat igång benen och jag hann lugna ner mig innan jag kom fram till uppsamlingsplatsen.

Vi cyklade iväg till Bergsjön där vi körde några varv på en varvbana. Först ett som skulle gå i lugnt tempo. Men det gick undan ganska bra och jag fick kämpa rejält för att hänga med någorlunda! Sen skulle vi köra två varv och sen samlas igen. Jag körde ett och det blev väl ganska lagom medan de andra körde två. Sen körde vi ett sista varv innan vi samlades och rullade hemåt.

Varvet var ganska backigt och det var riktigt jobbigt i benen stundtals! Men uppför betyder att det går nerför också och jag var uppe i över 50km/h flera gånger och 56,5km/h som högst! Och det kändes riktigt bra! Nu låg jag dock ensam då och inte i klunga vilket är det jag skulle behöva träna på, men ändå!

Jag är otroligt nöjd med min prestation, inte minst med att jag åkte dit alls! Grabbarna var ju riktigt schyssta och jag hade jättekul! Jag ska definitivt följa med igen! Åtminstone när det är varvbaneträning!

Det blev totalt 58km och det var perfekt träning just nu, långt från komfortzon på många olika plan!

IMG_7793.JPG

(Visited 10 times)

Lämna en kommentar