Utebliven träning och post graviditets-problematiken

Kroppen har nu fått lite vila efter helgens långloppschock och det är dags att ta tag i förberedelserna för nästa. Jag skulle ju träna armar och rygg inför nästa långlopp, idag gjorde vi både armhävningar, situps och rygglyft i mängder i stekande sommarvärme på lunchträningen på jobbet. Och hoppade hopprep. Jag kom till 60 innan kroppen påminde om att den inte är riktigt redo för det där med att hoppa någon längre stund än… Man glömmer så lätt de där problemen som inte syns och bara ger sig tillkänna i vissa särskilda situationer.

I helgen har jag fullt upp med bröllop men hoppas ändå kunna få till någon form av träning för bortsett från idag har den här veckan varit bedrövlig!
Punka på pendlarhojen sinkade en hel del, både intervaller med vagn och en dags pendling (i regn därav inte så sugen på att ta mtb istället) uteblev.

Men nu har den fått ny framsula och fick en mindre genomgång av Jonas igår kväll så idag har den gått som en klocka! Både till och från jobbet gick det snabbare än vanligt utan att benen kändes slitna. Jonas ger credden till helgens race men jag tror det är hojens förtjänst jag. Dessutom blev det barärms-premiär för mig för i år! Sjukt varmt och skönt idag!

En bild från Göteborgsgirot. Foto: Sportograf
(Visited 22 times)

Lämna en kommentar