Ungdomsläger på Kinnekulle

Alltså den här helgen som var! Jag hade fantastiskt roligt men vad trött man blir av att cykla så mycket och dessutom ha en massa barn och ungdomar runt omkring sig! I lördags somnade jag till och med en stund strax innan 20!
Det är väl konstigt det där ändå, jag vaknade 5:30 i lördags och kl 5:00 igår och var pigg och kunde lätt stigit upp. Men i morse, när jag sovit nästan lika länge, så var jag dödstrött när klockan ringde vid 5:30 och bestämde mig för att unna mig lite sovmorgon!

Jag var ju alltså på ungdomsläger på Kinnekulle med CK Master, ja nej, jag gick inte som ungdom utan var där som ungdomsledare, men jag fick lika mycket cykling i benen för det. Där var riktigt roligt att cykla! Många roliga, mer och mindre utmanande, stigar och många härliga höjdmetrar! Uppförsbackarna var min enda styrka gentemot de 13-14-åriga grabbarna, så fort det gick utförs så försvann de på två röda sekunder och väntade in mig längst ner. Och även uppför var så klart några av grabbarna starkare, de är ju till synes outtröttliga! Men jag kände mig starkare än väntat och fick både konditionsträning uppför, teknikträning utför och lite intervaller när jag behövde trampa ifatt ungdomarna som skjutit iväg som skott!
Totalt blev det nästan 8h MTB, 70km och 1100höjdmeter. En bra start på våren för en som inte är van vid tre MTB-pass på två dagar!
Lite bilder från helgen
IMG_7694IMG_7753IMG_7719IMG_7717IMG_7710IMG_7706IMG_7768
IMG_7750
Våren är här, tävlingssäsongen närmar sig och det är dags att sätta fart på träningen!
(Visited 38 times)

2 tankar på “Ungdomsläger på Kinnekulle

Lämna en kommentar