Träningsveckan som gick 

Den här träningsveckan blev inte riktigt som planerat. Det blir ju så ibland, att det liksom inte riktigt funkar som man hade tänkt sig. Denna gången var det återhämtningen som inte var vad jag trodde.

I tisdags körde jag ju ett intervallpass som jag var tvungen att bryta. I onsdags var det cykelpendling med styrka på lunchen. Superbra att vi har alla möjliga träningsredskap, men allt börjar på ganska höga vikter. Tex så är skivstången så tung att jag får ta i för att få den ur sin hållare. Och den körde jag marklyft med. Utan extra vikter. Och fick träningsvärk. Grym träningsvärk…

Jobbets ”gym” med Kettlebells, Skivstänger och vikter, Ringar, Bollar, Hopprep mm

Torsdag cykelpendlade jag med planen att vila i övrigt, aktiv vilodag liksom. Men det hade snöat på natten så min plan att cykla lågintensivt förstördes direkt. Och träningsvärken i baksida lår var inte nådig!

Nysnö – Fint men tungcyklat

I fredags tog jag bilen för att ge kroppen den där lilla extra vilan men det hjälpte bara måttligt. Så igår blev det ännu en vilodag för att ge kroppen en ärlig chans och idag körde jag over-under intervaller. Och det verkar ha fungerat. Nog för att intervallerna var tunga men jag tog mig igenom allihop! Något under target power på de första men på sista kunde jag verkligen ta ut det där lilla extra!Så nu är jag ganska nöjd med den här träningsveckan trots allt och ser verkligen fram emot nästa – Den kan bli riktigt grym!

(Visited 14 times)

Lämna en kommentar