Tisdagstankar

Är det ens tisdag? Jag har knappt koll längre.

Jag tror att jag börjar bli frisk. Fast vågar inte hoppas på för mycket.

I lördags orkade jag ligga i solen i ett par timmar och i söndags orkade jag med en kort sväng in till stan. Men igår hade jag feber och insåg att det inte alls var någon bra idé att gå till jobbet som planerat. Jag vill bara bli frisk, nu!

Har inte orkat skriva så mycket det senaste – har inte haft så mycket att skriva om heller. Antar att det blir tjatigt om jag bara skrivet om hur jag längtar efter att träna.

Har inte orkat läsa så mycket andra bloggar heller. Ska väl läsa ikapp någon dag på semestern. Det kännsmest frestande och jobbigt att läsa om träning och upplevelser och sommarnjutningar när jag själv ligger på soffan och läser / sover / ser på film / filosoferar om vartannat, hela tiden avbrutet av en rinnande näsa, ömmande hals, hosta och huvudvärk som behöver kureras.

Imorgon skulle jag vara ledig från jobbet. Klubben åker till Isaberg för att cykla SM-banan och jag ville så klart följa med! Men jag får stanna hemma. Förhoppningsvis kan jag jobba, men cykla SM-bana är ingen bra idé!

Det var ju inte riktigt så här jag ville påbörja min första tid på min nya avdelning på jobbet, inte det första intryck jag ville ge. Men samtidigt så vet jag hur mycket jag hatar inte tycker så bra om när andra är på jobbet när de inte är friska, snorar och äcklar sig och riskerar smitta ner alla andra. Stanna hemma, bli frisk och kom tillbaka och gör ett bra jobb.

På tal om det nya jobbet så trivs jag bara bättre och bättre för varje dag som går! Kanske kommer det ett bakslag, men just nu känns det bara riktigt bra! Jag trivs med mina nya kollegor och jag trivs med mina arbetsuppgifter. Jag lär mig någonting nytt varje dag och förstår hela processen mer och mer.

Jag har länge intalat mig själv att det kommer bli bra. Nu har jag dessutom börjat tro att det är sant!

Utsikt från promenad i Göteborg i söndags
Utsikt från promenad i Göteborg i söndags

 

(Visited 7 times)

3 tankar på “Tisdagstankar

    • Ja, sjukt segt! Imorgon blir det VC igen och försöka få något utskrivet, jag har aldrig ätit penicillin eller motsvarande (vad jag vet) så nu är det nog dags att rensa ut all gammal skit! Vilar gör jag i mängder! 🙂
      Kram

Lämna en kommentar