Tacx Neo

Den där presenten jag beställde i förra veckan, den kom idag!

Paketet fick stå i hallen några timmar medan jag otåligt väntade på att Alva skulle somna så jag kunde öppna och packa upp!

Lägligt nog sov Alva i 3,5h (det händer ju typ aldrig!) så jag hann både laga mat, äta, ta loss kassetten från Jonas racer, tappa hälften av klingorna på golvet, montera alltsammans på den nya trainern och få ordning på allt!

Vi hade förut en ganska billig trainer från Elite. Den fungerade bra men jag kände att jag ville ta ett steg till så jag ville unna mig en bättre modell.

Vi jämförde och räknade och kollade priser och recensioner och det stod mellan Tacx Neo och Flux. Till slut valde vi en Neo och jag fick rota djupt i plånboken!

Jonas cykel fick bli trainerhoj nu, jag använder min mer och snart är det ju smalhjulsäsong!

Nu saknas bara pedaler men det hann jag inte få på så det får bli när Jonas kommer hem. Ser fram emot att få provcykla! Tänkte ju köra ett FTP-test men får se om jag väntar någon dag med det, känner mig lite krasslig idag.

Är alldeles lycklig och stolt att jag gjorde allt det där helt själv! Mekar ju liksom typ aldrig och kan knappt byta däck själv! (Helt ärligt så har jag aldrig lyckats få på ett däck själv utan Jonas får alltid komma till undsättning!) Så att flytta kassetten från hjulet till trainern känns grymt!

(Visited 15 times)

Lämna en kommentar