RaceReport: VarbergsMTBmeeting

Så var tävlingspremiären för i år gjord och jag är faktiskt riktigt nöjd med mig själv trots allt. Missnöjd med att jag fegade ur på vissa bitar men nöjd att jag faktiskt körde alla delar som jag kört igår och till och med kände mig ganska säker där jag igår vart ganska osäker.

Det var riktigt lerigt även om det var något bättre än igår kväll. Vi var bara två i DSport och min motståndare kör normalt i D30-klassen så jag är nöjd med att jag bara var knappt 5min efter!

Dessutom kom jag inte sist i mål i startfältet, i HSport var det två som bröt och två efter mig. De två låg jag bakom i starten och hade lite svårt att komma om på stigarna men när jag väl kom om så flöt det på riktigt bra! Och faktum är att några partier på banan är jag fortfarande ganska imponerad av mig själv att jag körde! Men det visar bara att jag kan bara jag vill!

Det blev inga bilder alls idag, men jag lånar en från Västgötacupens facebooksida:

DSport prispallen / Foto: Västgötacupens facebooksida
DSport prispallen / Foto: Västgötacupens facebooksida

Dessutom så lyckades jag faktiskt övertala Jonas att starta i HSport och hans tävlingspremiär gjorde han med bravur! Han startade sist i klassen men plockade placering efter placering och slutade trea! Grymt jobbat för en som hellre kör tekniskt än snabbt!

Nu laddar jag om för nästa tävling som är redan på fredag!

(Visited 9 times)

Lämna en kommentar