Over-under och cykeltvätt

Kämde in det där over-under passet idag. 

Jag har vetat hela veckan att det här passet skulle komma och jag har bävat lite för det! Jag visste ju att det skulle bli alldeles fruktansvärt! 

Jag bokstavligt talat hatar over-under intervaller. De är fruktansvärda! Framförallt första setet! Idag klarade jag inte ens hålla watten i första intervallen!
Tror att jag kanske skulle behöva längre uppvärmning. Kanske ska prova att trampa 10min innan jag startar passet nästa gång och se om det gör någon skillnad, som det är nu är det ca 18 min uppvärmning, kanske behöver jag mer. Eller kanske behöver jag hålla en högre kadens i vilan innan intervallen och acceptera att det blir en lite för hög viloeffekt. Provar mig fram och försöker hitta en bra väg helt enkelt! Andra setet gick lite bättre och sista blev riktigt bra med mina mått mätt!

Benen var inte alls med till en början idag, men det blev ju bättre och bättre!

Jag passade på att köra passet i förmiddags, så jag slapp ha ångest hela dagen!

I eftermiddags passade vi på att tvätta cyklar när Jonas kom hem från en blöt tur i Änggården. Jag hade visst inte tvättar av Commencalen sist (oups) och pendlarhojen var i stort behov av kärlek! Så det blev en stund kvalitetstid med familjen!

(Visited 10 times)

Lämna en kommentar