När träningen byttes mot övertid

Det där med att komma tillbaka gick ju så där… Lagom till att illamåendet släppte så smällde det till på jobbet och jag har gjort hittills 35h övertid den här månaden. Med så långa arbetsdagar och stort sömnbehov är det ungefär sova och jobba som hinns med. Och helgerna går åt till allt det där som inte hinns med i veckan.

Jag som skulle vara en tränande gravid… Jag som tänkte cykla så länge det bara går och gå morgonpromenader och träna styrka och yoga… Jag cyklar inte ens till jobbet längre. Det hinns liksom inte med…. Eller snarare – det finns inte ork, mentalt. För egentligen tar det ju inte längre tid än att åka kollektivt!

MEN, jag har anmält mig till en 8v Gravidpilateskurs! Det tänker jag allt unna mig efter den här hösten! Börjar v 4 och slutar lite lagom sisådär en månad innan BF.

Tänker mig att jag skulle vilja gå och simma någon dag men det finns det ju inte tid till just nu. Men jag tänker att efter jul… Då har det förhoppningsvis lugnat ner sig på jobbet och kan finnas tid till sånt där som att ta hand om sig själv…

Är i v19 nu om ni vill veta. På måndag blir det ultraljud och då får vi se den lilla krabaten igen!
Vet ni vad? Jag ska nog bestämma mig för att komma ut på en sista cykeltur någon dag snart! För det vore ju tråkigt om den ”sista” redan vart för länge sen?!

(Visited 37 times)

1 tanke på “När träningen byttes mot övertid

Lämna en kommentar