När stressen släpper och kroppen fylls med energi

Det där med att vara stressad… Det påverkar så mycket mer än man tror. Och stressen är inte alltid så tydlig förrän den försvinner. Den ligger och gror och förstör och bryter ner.
Jag har varit väldigt stressad över situationen på jobbet. Att en stor del av personalen varslats. Jag har försökt att inte tänka på det, att leva som vanligt och ta det som det kommer men det är lättare sagt än gjort!

Idag fick vi äntligen besked. Jag kommer inte fortsätta på den tjänst jag sitter idag men jag fick en annan lösning genom att jag får en tjänst på en annan avdelning. Det kommer innebära nästan helt nya arbetsuppgifter och det känns ganska skrämmande men samtidigt blir det en utmaning och en chans att prova något nytt.

Jag fick veta redan igår men det blev officiellt idag och det var först i förmiddags jag fick veta mer om vad tjänsten innebär.

Och när jag cyklade hem från jobbet ikväll, efter att ha jobbat över 3h och förväntat mig riktigt tunga ben så kändes det som att jag flög fram! Jag hade mängder med energi! Jag kände mig pigg och glad hemma och känner mig plötsligt mycket mer positiv!

Den här väntan har tagit hårdare än jag velat tro helt enkelt!

IMG_9035.JPG

(Visited 24 times)

2 tankar på “När stressen släpper och kroppen fylls med energi

Lämna en kommentar