När känslorna tar över förnuftet

”Jag ska bara ut en liten sväng och känna på cykeln och se att kroppen känns ok” tänkte jag igår kväll. Vaknade kl 6. Kvart över hade jag inte somnat om och gick upp. En timme senare hade jag ätit frukost, bytt sadel och fixat med allt det där man kommer på i sista minuten och gav mig iväg.


Följde enduropilarna hemifrån längs giro-banan. ”Om jag bara kör stigpartiet längs Kåsjön så blir det lagom att vända hem sen”. Men när jag cyklat lite stig och endorfinerna bubblade över så glömdes både tid, rum och plan.


Körde vidare genom Öjersjö och in på stigen vid Lilla Hålsjön. Där verkade det som att någon ändrat pilarna så det tog en stund innan jag kom rätt. I Mölnlycke var det samma sak där de på ett ställe vridit pilarna åt fel håll.


Men efter att ha granskat kartor och chansat lite så tog jag mig vidare. I höjd med Bertilssons Stuga svängde jag hemåt med planen att köra snabba vägar hem men valde till slut att köra stig. Det är ju så himla roligt! 


3h var jag ute men bara 2h var aktiv körtid. Egentligen ett lite för långt pass eftersom jag gärna ska orka morgondagen men det var ju liksom så roligt att jag inte kunde sluta!

(Visited 12 times)

Lämna en kommentar