Vårpremiär för TjejMTB med CK Master

Det var vår igår och det var perfekt väder för vårpremiär för tjejMTB-gruppen i klubben. Ja, alltså den gruppen som gubbsen vill kalla för DamMTB eftersom TjejMTB kan förväxlas med Blå-Tjej-gruppen…

Men i alla fall, jag skulle hålla mitt första ledarpass för Blå-Tjej, men eftersom det bara kom en tjej så anslöt vi oss till Dam-gruppen som hade ett helt gäng nybörjare som ville testa på och vi blev totalt 13 tjejer! (Alltså varenda gång jag skriver ‘Dam’ i sammanhanget så ser jag framför mig ett gäng 50-åringar med snäv kjol och kavaj och håret i någon fin stram frisyr som försöker ta sig fram på en MTB utan att bli skitiga…).

Det blev en riktigt trevlig tur och det kändes som att de flesta av de nya tyckte att det var väldigt roligt!

IMG_8180

IMG_8200

IMG_8201

IMG_8202

 

Själv hann jag inte hem och byta cykel så det fick bli lånecykel för min del. De är ganska fina de där nya cyklarna, men det var enorm skillnad på en ganska tung 27,5″ och en lätt titan 29″ som jag är van vid… Men det fungerande ändå ganska bra!

IMG_8181
En miss vid leveransen blev det också, vi brukar inte ha reflexer och ringklocka på cyklarna men det har inte funnits tid att plocka bort dem.

 

Nu har jag tagit helg och ska ut på äventyr med ett helt gäng fantastiska tjejer!

 

(Visited 30 times)

Lämna en kommentar