Smygpremiär i Vallåsen

Igår hängde vi i Vallåsen tillsammans med halva södra Sveriges alla cyklister. Okej, kanske en överdrift men det var ovanligt mycket folk och det trots att det bara var smygpremiär, hade kommit några cm snö och var lite kyligt. Men solen sken emellanåt och då var det himla skönt!

Ett gäng vänner var på plats och det är ju så himla trevligt att hänga i cykelpark med andra likasinnade!

Själv valde jag att cykla upp för åsen tre gånger innan jag åkte liften en gång och sen cyklade halvvägs upp i skidbacken en gång för att fota.

Nedför blev det Spruffs tre gånger och sen ett åk i Maggan. Blåa Spruffs är ju lite av en favorit med sina många pumpknölar och berms! Maggan är röd och full av stenar och rötter och några branta partier. Ganska mycket över min förmåga just nu men ett bra spår att mäta utveckling i!

Jag var ganska feg och försiktig igår, kände mig ganska ur form både fysiskt och mentalt. Men är ändå nöjd med de åken jag fick till!

Foto: Hanna Neftonsson

Idag åker vi tillbaka för lite mer cykling! Och nästa helg är det Endurotävling på åsen innan den officiella öppningshelgen en vecka senare. Då är vi dock upptagna med ettårskalas mm så det var perfekt att kunna köra lite denna helgen!

(Visited 47 times)

Lämna en kommentar