SM-banan på Isaberg

Idag har vi vart på Isaberg, Hestra, och provat SM-banan tillsammans med ett gäng av grabbsen i klubben. Skitkul!

Den börjar med att man klättrar upp, upp, upp i serpentiner. Runt 80 höjdmeter. Sen är det ett litet nytt parti som jag aldrig körde för vi missade det första gångerna men efter det ska man ju ner de där höjdmetrarna igen och det via ganska branta serpor med sånna där läskiga svängar! Så där gick jag ner halvvägs innan jag vågade mig på att cykla den sista svängen och de något mindre branta partierna!

Men väl nere på XC-banan körde jag både stenkista, drops och stockar!

FullSizeRender
Här körde jag det lilla alternativet och ungefär på mitten där det blev litelite snällare än till höger (vänster i bild), men jag gjorde det! (Och Jonas försökte filma men min mobil ville inte riktigt det så det blev varken film eller foto på mig där)

Och så vågade jag inte testa den här:

 

Drop it like it’s hot! #gpp15 #laleprestanca #mtbsm #isabergmountainresort #mtb #fromwhereiride foto @sherpan

Ett foto publicerat av Anna Jansson (@annamjansson)

 

Är dock riktigt nöjd med dagen och min prestation! Jag börjar verkligen se en positiv utveckling på det tekniska och idag körde jag många saker som jag aldrig skulle vågat prova för bara några månader sen! Och dessutom bara flög jag över smådrops i en storlek som jag förut varit lite mer försiktig på! Kul, men nu gäller det att få upp konditionen också för jag hade inte en chans att hänga med grabbarna uppför, de försvann som pistolskott i serpentinbacken och jag fick slita ensam  fram och tillbaka, fram och tillbaka…

Efter en riktigt god lunch och trevligt snack i solen blev det ett litet pass till. Ett varv på XC-banan och sen tog jag och Jonas en tur på den gula leden innan det var dags att åka hemåt!

FullSizeRender_2 FullSizeRender_3 IMG_8715 FullSizeRender_1 FullSizeRender

Jag hoppas dock att det ska bli något mer besök till Isaberg så att jag kan få en chans att ta revanch på mig själv och köra de där sakerna som jag bangade ur! Ja, kanske inte det höga droppet på första bilden, men det branta nerför och det där droppet som Anna visar upp så snyggt på Instagrambilden!

(Visited 115 times)

Lämna en kommentar