Nummerlappsmisär

Idag var ingen bra dag på cykeln alls. Det var knappt kul. Banan från helvetet, ben som hade blandat ihop begreppen tävlingsdag och vilodag och ett huvud som inte alls var med på noterna och bröt ihop totalt efter halva tiden.

FullSizeRender (33)Det var 40min + 1varv som gällde. Jag hamnade sist redan i starten och dessutom dröjde det inte mer än ett halvt varv innan det blivit en rejäl lucka framför. Redan då gav jag upp lire grann.
Blev varvad av männen mest hela tiden.
Efter några varv kom jag plötsligt ifatt en tjej, orkade trycka på lite och kom om. Men de andra två tjejerna hade redan varvat flera gånger.

Efter halva tiden orkade jag inte mer mentalt. Det brast. Tårarna rann en liten stund och sköljde av en del av stressen. Men det var inte cyklingen som var orsaken.

Det är lite jobbigt just nu. De har varslat ca 10% av arbetsstyrkan på mitt kontor och vi vet inte ännu vilka det är som kommer få gå. Jag har tyckt att det har funkat ganska bra hittills. Är ungefär tre veckor sen vi fick beskedet. Men har börjat inse att det är mentalt jobbigt. Jag sover dåligt, är orolig, känner mig konstant trött. De enda gångerna jag har slappnat av riktigt är när jag har cyklat, tills ikväll då.

Men nu är vi hemma. Har duschat och bakat American Cookies och jag tröstäter för fullt och inser att jag borde sovit för länge sen!

FullSizeRender (32)

(Visited 8 times)

2 tankar på “Nummerlappsmisär

Lämna en kommentar