MTB-inspiration

Den här kroppen är helt slutkörd.. Igår var det träning med ungdomarna. Jag hade det lugnt på jobbet så stack lite tidigare än planerat och hann köra en kort ”lära mig hitta”-sväng innan träningen. Det gick så där, jag hamnade inte alls där jag hade tänkt mig. Och kroppen var trött, men det var ändå skönt med ett långt lugnt träningspass, frisk luft och härlig stämning.

De var tre 11-åringar igår och de är så duktiga! Så kul att se hur den nyaste tjejen, som bara cyklat MTB några gånger, vågar ta sig an drop som om det vore ingenting! Och de lite mer rutinerade tjejerna som proffsigt dundrar ner för tekniska backar och väl nere utbrister ”den har jag inte vågat köra förut” eller ”sist jag körde här trillade jag och slog mig rejält”. Tänk om man hade deras mod!

Jag är verkligen glad att jag tog på mig att hjälpa till med tjejernas ungdomsträningar, det ger så mycket glädje. Som mest är de 5 tjejer i gruppen men det är alltid någon som är borta. Är vi färre än tre så kör vi oftast med pojkarna eller ibland med damerna om de har träning samtidigt.

IMG_9073.JPG

(Visited 9 times)

Lämna en kommentar