Morgonstund på mtb

Vaknade utvilad kl 06.00 idag, vilken känsla! Det var längesen! Smög upp, åt frukost, städade lite och drog på mig dubbla merinounderställströjor, en lager två tröja, den nya jackan från Endura (som för övrigt är fantastiskt bra!), tjocka merinostrumpor, favoritbibsen från Pearl Izumi, fodrade skidbyxor, vintercykelskor, pannband, vantar och hjälm. Pumpade däcken på hardtailen och gav mig iväg för att möta upp dagens cykelsällskap medan solen gick upp!

Vi skulle egentligen ha kört Bohusleden men jag var sugen på att prova det grön-vita spåret här (som vi cyklade en liten bit på här och veckan) så vi startade med det.

Först var det ganska knöligt med mycket stenar, träd och isiga surhål. Men sen blev det bara bättre och bättre och vi fick en helt fantastisk tur i vacker natur med ett fantastiskt ljus!

Insta-paus vid Kåsjön

Det blev totalt 1,5h och ca 14km (jag har slarvat bort sladden till GPS-klockan så kör med mobilen och det blir så mycket sämre GPS!) Och vi kom aldrig till Bohusleden, vi var liksom nöjda allihop även om vi alla nog hade kunnat fortsatt länge till i det fantastiska vädret!

Den här nya jackan jag skulle ha att pendla i – Vill ha den alltid till allt!
(Visited 16 times)

1 tanke på “Morgonstund på mtb

Lämna en kommentar