Tisdagsträning med grabbarna

Det var dags att köra slut på kroppen tillsammans med grabbarna i klubben igen igår. Ja, de var väl kanske inte så trötta efteråt men jag var helt utslagen när jag kom hem!

Efter lugnt rull (för dem, hög puls för mig) till Jonsered så skulle vi köra lagtempo. Givetvis cyklade jag i den något lugnare gruppen. Hängde med fram, drog min beskärda del första rotationen och tappade klungan helt när jag kom bak. Det fanns inte en chans att jag kunde trycka på och hänga med igen, benen bara dog!

Men jag trampade på och de väntade in mig längre fram.

Några backar på rulle senare var vi i Lerum och svängde av mot Härryda. Klungan försvann snabbt men en av killarna körde med mig och jag låg på hans rulle för det mesta men gick om ibland i backarna när jag kände att jag hade lite för mycket energi över.

Vi rullade vidare till Landvetter och därifrån fri fart över till Jonsered. Jag låg sist ensam men det kändes ganska bra ändå. Jag slet i backarna och kände att jag höll ett ganska bra tempo och kom fram till Jonsered där grabbarna väntade, utvilade. Så rullade vi hem, vilket var ca 2 mil för min del så jag hann trampa ur benen rejält. 8 mil allt som allt och ett kvalitativt pass för min del med mycket backar.

Det känns i kroppen idag och det lär bli minst sagt slitsamt att köra lagtempo med SubXX-tjejerna ikväll!

FullSizeRender (2)

(Visited 5 times)

Lämna en kommentar