SubXX Intensivträning

Inte nog med att jag tog ut mig igår, idag var det dags för ett intensivpass med SubXX Västkusten så benen fick snällt ställa upp igen! Och de gjorde det superbra!

Lite uppvärmningsrull, för min del först 16km till samlingen och sen ytterligare ungefär lika långt innan vi startade dagens första övning.

14km lagtempo stod på schemat och vi drog iväg. Det kändes jättebra, jag tappade något hjul ibland men i övrigt är jag nöjd, jag börjar känna mig mer och mer säker på att ligga på rulle i de högre hastigheterna, även bakom folk jag inte känner. På slutet fick jag dock lite mycket slem i halsen och fick släppa klungan för att kunna andas.

Sen körde vi belgisk med spurter och även det kändes bra. Jag tyckte att jag följde med bra och att det blev mjukt och smidigt, men det är svårt att veta hur andra upplever ens cykling. Några spurter blev det också och de kändes ok men det märktes i benen att jag körde hårt igår.

Men alltså vilket gäng, vilka tjejer! Alla är så grymt snabba och duktiga och cyklar så snyggt! Imponerande!

Sen rullade vi hem och det blev totalt 80km idag också! Känns riktigt bra med två kvalitativa och ganska långa landsvägspass två dagar i rad!

IMG_8244

IMG_8246

(Visited 8 times)

Lämna en kommentar