Kan man inte träna så kan man köpa ny kamera

Kan man inte träna så får man roa sig med annat! (Fick ingen hjälp alls på VC idag, enligt läkaren har jag inte alls streptokocker utan bara vanligt förkyldningsvirus och fick ordinerat vila – men det är inte det jag tänkte berätta om idag!)

Som sagt, man man inte träna får man roa sig med annat så jag tog mig i kragen och åkte till Mölndal och köpte mig den där kameran jag suktat efter länge! (Fast det var först här om dagen jag bestämde mig för exakt vilken det skulle bli) Sålde ju min gamla i våras och har liksom skjutit upp köpet av ny.   Det blev en kompakt systemkamera igen, det blir liksom roligare när den är lite hanterbar och lätt att ha med sig.

En Sony A6000 med dubbla objektiv, ett 16-50 och ett 55-210.  Har bara hunnit kolla lite smågrejer än och tagit några testbilder, nu laddar jag upp batteriet.

Men en riktigt kul grej med den här är att man via wi-fi kan ladda upp bilder direkt i dator eller telefon. Så bilderna nedan har jag (vi) tagit med kameran och slängt över i mobilen i ett nafs!

     

(Visited 14 times)

Lämna en kommentar