Jag längtar efter att kunna njuta av sommaren

Jag längtar efter att cykla i värmen. En lugn tur där solen steker så svetten rinner trots att tempot inte är så högt. Att känna vinden svalka och förmodligen inte alls uppskatta värmen just för stunden.


Jag längtar efter att köra snabbt på torra tekniska stigar som jag känner väl. Höra löv och barr prassla under däcken och banna mig själv när jag fegar i kurvorna.

Vallåsen00020 Jag längtar efter att cykla landsväg med grabbarna. Jag uppskattade verkligen de pass jag var med på i våras. Inför varje tisdag planerar jag att vara med men varje vecka kommer någonting i vägen. På senaste tid mest formen, har jag inte varit sjuk så har jag precis blivit frisk och känt att ett landsvägspass med klubben varit för mycket att begära av kroppen. Och jag längtar efter att kunna cykla med dem igen!

Jag längtar efter ungdomsträningarna med småtjejerna! De gav mig så mycket glädje och jag ser fram emot när träningarna drar igång igen i slutet av sommaren, att få följa deras utveckling och inspireras av deras entusiasm!

Jag längtar efter att pausa vid en sjö för ett svalkande dopp.

Jag längtar efter att cykla med en glass som mål, eller som delmål.

Jag längtar efter alla de där typiska sommaräventyren på cykel.

FullSizeRender_3

Den här sommaren har inte börjat alls som jag hade tänkt mig. Det känns som att jag har missat så mycket som jag ville göra. Hoppas sommaren håller på länge till för jag har knappt hunnit med någonting!

(Visited 10 times)

2 tankar på “Jag längtar efter att kunna njuta av sommaren

  1. Om inte annat ko.mer det fler sommrar och än är väl i te sommaren slut på länge. Vi kommer vara hemma mycket de sista två semester veckorna. Då borde du och jonas komma på en grill tycker jag!

Lämna en kommentar