För motivation och hopp om sommaren

Jag känner mig äntligen frisk idag och räknar med att jobba imorgon! Ser mest fram emot att kunna träna igen och är glad att jag verkar kunna köra loppet på söndag!

Unnade mig själv lite internet-shopping ikväll. Skulle egentligen bara köpa cykelprycklar som pedaler till pendlarhojen och marsh guard (liten söt framstänkskärm) till skogshojen. Men ni vet hur det är, man måste ju passa på att kolla vad det finns för något skoj! Och jag råkade hitta ett snyggt cykellinne från Maloja. Rackarns dyrt var det och dessutom är ju linne på cykeln förbjudet enligt stilpolisen. Men ska man på bröllop i september och vara tärna i ärmlös klänning så är t-shirt bränna inte att föredra om sommaren bestämmer sig för att komma trots allt. Och ska jag bryta mot reglerna och köra i linne så kan jag ju i alla fall ha ett snyggt linne!  

(Råkade faktiskt hitta en fulldämpad MTB också men den övertalade jag mig själv att inte klicka hem. Någon måtta får det ju vara!)

 

Tänker att det kanske hjälper till med motivationen också! Fast det har redan sjukligheten gjort. Jag har cykelabstinens deluxe och har googlat mountainbike-resmål halva kvällen! Tänk att cykla i bergen kring Mount Blanc till exempel?! 

Men nä, vi lär väl som högst komma till Norge. Och Åre så klart men den resan är redan planerad och bokad! Längt på det!

(Visited 13 times)

3 tankar på “För motivation och hopp om sommaren

Lämna en kommentar