Falun – en fantastisk helg trots konstant regn

Wow, vilken helg!
Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta det, men riktiga racereports kommer komma. Nu blir det bara en sammanfattning.

IMG_8988.JPG
I fredags hämtade Jonas mig på jobbet och vi rullade mot Falun. När vi kom fram checkade vi in i stugan, tömde bilden och åkte in till centrum för att titta på lite evanemang, käka och hämta nummerlapp!

När vi kom tillbaka kände vi oss båda lite matta och trötta så vi hoppade på cyklarna och kollade av startområdet och cyklade upp till toppen av skidhoppbacken innan vi förberedde för lördagen och gick och la oss.

IMG_9002.JPG
IMG_8998.JPG
I lördags gick jag upp tidigt och åt frukost och gick sen och la mig igen. Är ju inte van att ha så gott om tid på morgonen innan tävling!
Starten gick, vi trampade iväg och jag låg på nästan maxpuls i 3,5h. Snittade på 85% av maxpuls…

Efter loppet blev det en dusch och lite käk innan det var dags för prisutdelning. Träffade starka Helena Enqvist som drog till med prestationen att komma 2a i D30 trots smärtande revben, grymt!

Sen käkades det supergoda hamburgare i skogen på Dala-After-Bike följt av lite cykelmek och en film i soffan.

IMG_9004.JPG
Idag käkade jag frukost med Jonas och efter att ha skickat iväg honom till tävlingsstarten så blev det lite stugstädning och cykelmek för att få allt klart till min egen start en timme senare.

IMG_9029.JPG
Trampade iväg till starten lite sent men det var ingen brådska, det var kö i startområdet! Två schyssta tjejer frågade om jag ville köra med dem – klart jag ville! De visade sig vara grymt trevliga och grymt snabba! Jag är oerhört nöjd med mitt resultat. Visst, jag kom sist, men jag kunde knappast kört fortare än jag gjorde!

När jag tagit mig i mål – helskinnad! – mötte Jonas upp och vi effektiviserade. Han tvättade och lastade cyklar och jag duschade och städade klart stugan. Vi kom iväg från Falun en timme tidigare än planerat, hur ofta händer det??

Helgen har varit fantastisk! Kroppen har presterat över förväntan och huvudet har gjort ett grymt jobb! Pannbenet har testats för fullt! Det har regnat mest hela tiden, men vad gör det? Falun har varit fantastiskt trots regn!

(Visited 13 times)

Lämna en kommentar