En enda röra

Allt är lite rörigt just nu. Det är rörigt på jobbet. Jag ska försöka lära mig min nya tjänst samtidigt som jag plötsligt fick sjukt mycket att göra på min gamla. Ser verkligen fram emot när jag flyttar ner på heltid och kan fokusera på bara en sak. Det här mer att gå över successivt är ju verkligen inte min grej, jag som helst bara släpper allt och vänder helt om pang bom och inte velar. Verkligen hatar när man drar ut på beslut och förändringar.

Dessutom är vi ju inte klara med hallen än så inte nog med att mitt jobb-liv är en enda röra, mitt hem är det också. Men i fredags klämde jag in det sista av kläderna i garderoberna så nu är det i alla fall inga kläder kvar i vardagsrummet. Stort plus! Och igår tog vi tag i att lämna tillbaka de där fruktansvärt tunga felköpta garderobsstommarna till IKEA. Trodde att armarna skulle gå av när vi släpade ner dem från trapporna men insåg att de faktiskt inte kommer tappa vikt bara för att vi skjuter på det ännu mer, så bara att bita i det sura äpplet. Nu saknas bara lite inredning till och sen ska dörrarna på!

Efter IKEA tog vi en omväg hem via Bohus och genom Vättlefjäll. Stannade till vid en sjö och träffade en pratglad gubbe som berättade lite om området, bland annat att Vättlefjäll faktiskt var just ett fjäll en gång i tiden, utan lövskog och med kala toppar. Det är svårt att föreställa sig i det stora naturreservatet idag.

 

IMG_9111.JPG

(Visited 10 times)

Lämna en kommentar