Drömmar och känslor och cykelmål

Den här veckan som var.. Den har varit ganska fruktansvärd. Humörsvängningarna från helvetet. Planer som gått i kras. Drömmar som kommit och tagis ifrån mig. Nej, det är inte meningen att någon ska förstå. Jag förstår inte själv.

Har vaknat med halsont nästan hela veckan. Inte i onsdags dock så då passade jag ju på att morgonträna, men i torsdags var det tillbaka igen. Idag var det borta men har inte vågat träna.. Men imorgon! Känns halsen bra när jag vaknar imorgon så blir det allt en MTB-tur!

XC-spåret

Jag har över lag tränat dåligt på sistone. Kanske inte så att det varit i liten mängd men det har inte blivit så mycket kvalitativ träning. Och det grämer mig lite.

För vi alla har väl drömmar som vi aldrig trodde skulle slå in. Drömmar som vi trodde skulle förbli just drömmar. Så när en sån dröm kommer inom räckhåll, när man vet att den blivit nåbar, då blir man så klart besviken på sig själv när man inser att man inte är redo.

Vad drömmer du om?

Jag har alltid tyckt om att tävla och drömt om att köra ett SM inom något. Men jag har aldrig trott att jag skulle kunna det eftersom jag inte utövat någon sport där det funnits en chans till det. Jag har inte drömt om att vinna eller så men att vara där och göra mitt bästa och få uppleva känslan. I sommar har jag chansen. MTB XCO och XCE går i närheten och jag kan vara där. Men jag har inte tränat så bra och känner mig inte alls i form och eftersom jag måste starta i Elit-klass i så fall så hade jag ju åtminstone velat vara i min bästa form, även om jag skulle bli utklassad oavsett. Så det känns ju lite surt. Och även om jag skulle kunna starta ändå så känns det inte bra.

Men vet ni, det kommer fler chanser! SM kommer gå fler gånger, troligen vart ända år och jag är ganska (riktigt mycket faktiskt) säker på att det inte kommer gå längre bort än inom sveriges gränser. Så jag kan allt åka på SM ett annat år!

Och det är ett av mina nya mål, att starta ett SM! Att bli så bra att jag kan starta ett MTB-sm utan att göra bort mig totalt! Antingen i Elit eller vänta några år till tills jag får köra Veteran. Men någon dag!

Tillsvidare satsar jag på långloppen i år. Om en vecka är det dags för Ränneslättsturen och det ska verkligen bli kul! Synd bara att vi bara är tre tjejer anmälda i Dam Sport! Hoppas det är många som efteranmäler sig, ju fler desto roligare!

(Visited 6 times)

Lämna en kommentar