Den där varvetveckan, den är här!

Det är visst Göteborgsvarvsvecka har jag hört! Shit, redan?!

Jag hade väl tänkt att jag skulle springa något mer pass inför, men efter förra veckans misslyckade försök så är jag liksom lite rädd att det ska gå skitdåligt och att jag ska bli negativ och tro att det kommer gå skit. Då är jag hellre lyckligt ovetandes om min form och inställd på att det kommer gå skitbra, jag sprang ju 17km, det känns ju som typ igår! (snarare än de 2 månader det faktiskt är)

Så nej, det blir ingen löpning den här veckan. Landsvägscykling imorgon, mountainbiketävling på onsdag och mtb-ungdomsträning på torsdag. Sen vila på fredag eller kanske en promenad.

Jag känner mig konstigt nog redo trots att jag vet att jag knappt sprungit de senaste månaderna. Fast just det, jag skulle ju inte tänka på att jag tränat dåligt. Jag hade ett mål att springa på under 2h, Det smög sig liksom på när jag sprang de där 17km och de gick så bra. Men just nu är jag glad bara jag tar mig runt. Jag tänker njuta av folkfesten, njuta av tillvaron och förhoppningsvis av härligt väder! Jag har inga krav längre. Jag släppt alla måsten och ska springa för att det är roligt och jag kommer vara stolt och nöjd oavsett hur det går!

IMG_8832

(Visited 10 times)

2 tankar på “Den där varvetveckan, den är här!

Lämna en kommentar