Cykling i Långehäll, Blomstermåla

Vi spenderar helgen i Mönsterås. Jonas är uppvuxen här och har ibland pratat om Långehäll och dess motionsspår men vi har aldrig varit där trots att vi så många gånger varit så nära.

Men den här gången packade vi med min cykel och idag tog jag mig en tur för att utforska stigarna medan Jonas, Alva och Alvas farmor tog en promenad!

Jag valde att följa den röda slingan som skulle vara 14 km och leda mig förbi stugan i skogen där jag skulle möta upp de andra. Men det var riktigt tungt i snön och bitvis gick det knappt i styrfart! Så jag fick gena lite och kom fram bara strax efter dem.

Att fika på äggsmörgås, varm choklad och bullar mitt under cykelturen var riktigt mysigt! Speciellt en dag som denna med strålande sol och alldeles lagom varmt!

Stigarna var jättefina och riktigt rolig cykling om man bortser från partier med tjockt med snö eller de bitar där det var 20cm djupa vattenpölar. 

Avslutade med några mer snöfria stigar och lite grusväg så jag fick lite fart också! Kändes skönt i benen och cykeln är helt fantastisk! Fat Albert gjorde sitt och såg till att framhjulet alltid hade så gott fäste det gick och Eaglen tillsammans med bakdäcket hjälpte mig upp för även blötsnöiga backar!

Vi fyndade en bärryggsäck för 40kr på loppis igår – perfekt för sånna här vardagsäventyr!

(Visited 186 times)

1 tanke på “Cykling i Långehäll, Blomstermåla

Lämna en kommentar