5 mil innan frukost

När himlen öppnade sig och regnet började ösa ner efter lunch idag så var jag extra nöjd med att jag gick upp 04:40 i morse för att cykla 5 mil innan jobbet!

Det var ingen skön cykeltur dock. Den var riktigt skit faktiskt. Först var benen trötta. När de började vakna så började benhinnorna på höger benet göra ont. Försökte komma på vad som var fel och provade en massa grejer, att lossa på skospännena, lätta på växlarna och öka kadensen, att vila benen i nedförslut, att stretcha vad och baksida lår. Det enda som möjligtvis hjälpte var väl vilan. Men så stannade jag och vinklade om klossen lite grann och det gjorde enorm skillnad! Visst, det blev ju en vila som säkert gjorde sitt men efter det gjorde det aldrig lika ont som i början så jag kunde fullfölja min tänkta tur via Lindome och Lindås och längs Säröleden till Göteborg.

När jag äntligen vände norrut så fick jag troligen vinden med mig. Jag trodde inte att det blåste så mycket men från att ha snittat runt 20 och tyckt att det kändes värdelöst tungtrampat så snittade jag runt 28 och kunde trycka på ibland och livet kändes lite roligare!

Och äntligen fick jag mig en tur på min pärla!

(Visited 10 times)

2 tankar på “5 mil innan frukost

Lämna en kommentar